(Vaar)wegwerkzaamheden

De gemeente Appingedam werkt aan de weg, vaarwegen en watergangen. Dit kan verkeers- en vaarweghinder opleveren, waarvoor wij uw begrip vragen. Kleine en kortstondige stremmingen en wegopbrekingen worden niet op de website vermeld.  Voor informatie hierover kunt u bellen naar telefoonnummer: 14 0596.

U kunt de werkzaamheden in de gemeente Appingedam ook inzien op een overzichtskaart.

 • Hoogteportalen Tjamsweersterbrug aangebracht

  Sinds 2008 geldt er voor de Tjamsweersterbrug een aantal doorrijbeperkingen. In de week van 25 t/m 29 september 2017 worden aan weerszijden van de brug stalen hoogteportalen aangebracht, waardoor het voor voertuigen hoger dan 2,20 meter niet meer mogelijk is om de brug te gebruiken.

  Lees verder
 • Herstel straatwerk Westersingel

  Vanaf maandag 28 augustus 2017 om 7.30 uur gaat firma Buurke, in opdracht van de gemeente, het straatwerk aan de Westersingel herstellen.

  Lees verder
 • Beperking aslast, doorrijhoogte en doorrijbreedte Tjamsweersterbrug

  De Tjamsweersterbrug is de brugverbinding over het Damsterdiep tussen de Westersingel en de Dijkhuizenweg. Er geldt voor deze brug sinds 2008 een aantal beperkingen. Met ingang van september 2017 is het door hoogteportalen niet meer mogelijk om met voertuigen hoger dan 2,20 meter over de brug rijden.

  Lees verder
Archief
RSS feed