(Vaar)wegwerkzaamheden

De gemeente Appingedam werkt aan de weg, vaarwegen en watergangen. Dit kan verkeers- en vaarweghinder opleveren, waarvoor wij uw begrip vragen. Kleine en kortstondige stremmingen en wegopbrekingen worden niet op de website vermeld.  Voor informatie hierover kunt u bellen naar telefoonnummer: 14 0596.

U kunt de werkzaamheden in de gemeente Appingedam ook inzien op een overzichtskaart.

 • Jaarlijks reinigen van bruggen en steigers

  Op dinsdag 2 mei 2017 begint werkplein Fivelingo met het reinigen van diverse bruggen, steigers en remmingwerken in Appingedam. De werkzaamheden duren ongeveer tot 16 juni 2017.

  Lees verder
 • Werkzaamheden toegangsweg bowlingcentrum Passe Partout Opwierderweg

  Op 3 april 2017 is begonnen met het aanleggen van een bergbezinkriool in de toegangsweg naar het bowlingcentrum Passe Partout, Opwierderweg 57. Het gaat om het gedeelte vanaf de Opwierderweg tot aan de cross- en ijsbaan. De riolering wordt gelegd in het midden van de toegangsweg naar Passe Partout. Daarna wordt de weg opnieuw geasfalteerd.

  Lees verder
 • Baggerwerk vijvers Meedensingel

  Op maandag 3 april 2017 start de gemeente Appingedam met bagger- en beschoeiingswerk in de vijvers aan de Meedensingel. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 9 juni 2017.

  Lees verder
 • Afsluiting gedeelte Tjamsweersterweg

  Het gedeelte van de Tjamsweersterweg tussen de N360 en de Alberdaweg/Westersingel wordt in verband met werkzaamheden tussen maandag 20 maart en vrijdag 27 oktober 2017 afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd aanwonenden.

  Lees verder
 • Ingestelde beperking aslast, doorrijhoogte en doorrijbreedte Tjamsweersterbrug

  Lees verder
Archief
RSS feed