(Vaar)wegwerkzaamheden

De gemeente Appingedam werkt aan de weg, vaarwegen en watergangen. Dit kan verkeers- en vaarweghinder opleveren, waarvoor wij uw begrip vragen. Kleine en kortstondige stremmingen en wegopbrekingen worden niet op de website vermeld.  Voor informatie hierover kunt u bellen naar telefoonnummer: 14 0596.

U kunt de werkzaamheden in de gemeente Appingedam ook inzien op een overzichtskaart.

 • Werkzaamheden toegangsweg bowlingcentrum Passe Partout Opwierderweg

  Op 3 april 2017 wordt begonnen met het aanleggen van een bergbezinkriool in de toegangsweg naar het bowlingcentrum Passe Partout, Opwierderweg 57.

  Lees verder
 • Baggerwerk vijvers Meedensingel

  Op maandag 3 april 2017 start de gemeente Appingedam met bagger- en beschoeiingswerk in de vijvers aan de Meedensingel. De werkzaamheden duren tot en met vrijdag 9 juni 2017.

  Lees verder
 • Jaarlijkse reiniging (boven- en onderbouw) bruggen

  Van maandag 27 maart tot en met uiterlijk vrijdag 31 maart 2017 worden de beweegbare bruggen Oosterdraai, Westerdraai en de vaste brug Groote Heekt gereinigd.

  Lees verder
 • Afsluiting gedeelte Tjamsweersterweg

  Het gedeelte van de Tjamsweersterweg tussen de N360 en de Alberdaweg/Westersingel wordt in verband met werkzaamheden tussen maandag 20 maart en vrijdag 27 oktober 2017 afgesloten voor alle verkeer, uitgezonderd aanwonenden.

  Lees verder
 • Ingestelde beperking aslast, doorrijhoogte en doorrijbreedte Tjamsweersterbrug

  Lees verder
Archief
RSS feed