Persberichten

 • Boom Koningstraat gekapt

  Op dinsdagochtend 15 augustus 2017 is een boom aan de Koningstraat gekapt. De wortels van de boom waren in het riool gegroeid en dit veroorzaakt overlast voor meerdere omwonenden. Doordat het riool is beschadigd, stagneert de afvoer van het rioolwater van de aangesloten woningen. Bij een regenbui kan er zelfs geen gebruik worden gemaakt van het toilet.

  Lees verder
 • Noord-Groningse ondernemers zetten nieuwe boekingssite op

  Een groep Noord-Groningse toeristische ondernemers heeft samen een boekingssite met bijbehorende campagne opgezet: het Groningste van Groningen. Omdat het aanbod van overnachtingsplekken, restaurants en uitstapjes erg versnipperd is, hebben ze met hulp van de Economic Board Groningen (EBG) en Marketing Groningen de handen ineen geslagen om arrangementen op te zetten die met één druk op de knop te boeken zijn. De website Groningste van Groningen is live.

  Lees verder
 • Met plezier naar school: tweedaagse zomercursus voor aanstaande brugklassers

  Het Centrum voor Jeugd en Gezin DAL (CJG DAL) organiseert dit jaar in samenwerking met het Consultatieteam Pesten de tweedaagse zomercursus 'Plezier op School'. Deze cursus is bedoeld voor kinderen die zich op de basisschool (groep 8) niet op hun gemak voelen bij leeftijdsgenoten. Zij worden bijvoorbeeld gepest, kunnen moeilijk vriendjes maken, hebben vaak ruzie zonder dat ze dat willen en staan vaak alleen.

  Lees verder
Archief
RSS feed