Fietsstad2018: stem op Appingedam!

Dit item is verlopen op 01-06-2017.

De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen stad. Daarvoor kunt u tot en met 31 mei 2017 een eenvoudige online enquête invullen. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente, maar maakt u ook nog eens kans om een elektrische fiets te winnen!

Fietsersbond wil een beter fietsklimaat

Fietsen. Iedere Nederlander kan het, maar lang niet iedere Nederlander doet het regelmatig. En dat is jammer, want fietsen is plezierig, praktisch en gezond. De Fietsersbond vindt dat elke fietser zich onbezorgd in het Nederlandse verkeer moeten kunnen bewegen. Zij nemen daarom allerlei initiatieven om het fietsklimaat te verbeteren, zoals deze verkiezing van de Fietsstad2018. Een beter fietsklimaat betekent dat het veiliger en fijner wordt voor fietsers, maar ook voor alle andere weggebruikers.

Laat uw stem horen

Wordt Appingedam Fietsstad2018? Wij zijn erg benieuwd hoe de fietser onze gemeente waardeert.

U heeft nog tot en met 31 mei om te stemmen. Ga nu naar de website fietsstad2018.nl, vul de enquête in en maak kans op een elektrische fiets!

Stem op Appingedam Fietsstad2018

RSS feed
Gewijzigd: 06-06-2017
Ga 1 pagina terug
Naar bovenPrint deze pagina