Nieuwsberichten

 • Vergadering DAL Adviesraad Sociaal Domein

  De DAL Adviesraad Sociaal Domein nodigt u uit voor de vergadering op 31 maart 2017 vanaf 9.00 uur.
  Locatie: gemeentehuis Delfzijl, B&W kamer.

  Lees verder
 • Gratis compost op Landelijke Compostdag

  Op zaterdag 25 maart, de Landelijke Compostdag, kunt u tussen 9.00 en 12.00 uur gratis maximaal vier zakken compost ophalen bij het Afvaloverslagstation Kloosterlaan aan de Warvenweg 15 te Farmsum.

  Lees verder
 • Gemeentegids 2017-2018

  Omstreeks augustus 2017 verschijnt er weer een nieuwe uitgave van de gemeentegids van Appingedam. Deze gids bevat een overzicht van alle instellingen, verenigingen en organisaties die in Appingedam en omgeving werkzaam zijn en is daardoor een onmisbare bron van informatie. De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid. Daarnaast krijgen nieuwe inwoners een exemplaar.

  Lees verder
 • Denk mee over de verdubbeling van de N33

  Provincie Groningen en Rijkswaterstaat werken samen aan de verdubbeling van de N33 Midden, tussen Zuidbroek en Appingedam.

  Lees verder
 • Fietsstad2018: stem op Appingedam!

  De Fietsersbond organiseert ‘Fietsstad2018’, een landelijke verkiezing waarbij fietsers gevraagd wordt naar hun ervaring met het fietsen in hun eigen stad. Daarvoor kunt u tot en met 31 mei 2017 een eenvoudige online enquête invullen. Zo draagt u niet alleen bij aan een beter fietsklimaat in onze gemeente, maar maakt u ook nog eens kans om een elektrische fiets te winnen!

  Lees verder
 • Verkeersbesluit 30 km/uur-zone tussen Jukwerderweg, Bolwerk, Koningstaat, Stationsweg en N360

  Het college van B&W heeft besloten over te gaan tot het instellen van een 30 km/uur-zone tussen Jukwerderweg, Bolwerk, Koningstaat, Stationsweg en N360.

  Lees verder
 • Gratis reanimatietraining in Groningen voor 1000 nieuwe burgerhulpverleners

  Op zaterdag 8 april krijgen 1000 mensen in één dag een gratis reanimatietraining in het Noordlease stadion. De Hartstichting heeft zich het afgelopen jaar ingezet om de doelstelling van 170.000 burgerhulpverleners te halen. Die doelstelling is bijna behaald.

  Lees verder
 • Begin uw eigen bedrijf met een vliegende start!

  Bureau Eemsdelta\EZ organiseert gratis startersbijeenkomsten voor aankomende en beginnende ondernemers. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u zich laten informeren over alle aspecten rondom het starten van een eigen bedrijf.

  Lees verder
 • Bomen kappen

  Op diverse locaties in Appingedam staan bomen die in verband met ziekte of een slechte conditie moeten worden gekapt.

  Lees verder
 • Gaan mijn buren verbouwen?

  Regionale overheidsorganisaties zoals de gemeente, de provincie of het waterschap nemen besluiten die direct van toepassing zijn op uw woonomgeving. Denk aan besluiten over vergunningen, plannen en voorschriften. Het kabinet wil dat iedereen zijn zaken met de overheid digitaal kan regelen, dus ook het kennisnemen van besluiten. Berichten over overheidsbesluiten kunt u daarom op elk moment van de dag inzien, maar u kunt zich ook abonneren op een e-mailservice of app, zodat u de berichten over uw woonplaats, wijk of buurt digitaal ontvangt.

  Lees verder
 • Appingedam zet burgers centraal – compliment aan de vrijwilligers initiatieven

  Damster Centraal, de burger bouwt en het gemeentebestuur en haar organisatie gaan meer faciliterend werken.

  Lees verder
 • Bekendmaking beleidsregels

  Lees verder
 • Kennisgeving

  Lees verder
Archief
RSS feed