Evenementen

De evenementen staan vermeld in de agenda op de website van VVV Top van Groningen en in de gemeenteadvertentie in De Eemslander. 

Wilt u dat uw evenement ook in de stadskalender wordt opgenomen, neemt u dan contact op met VVV Top van Groningen.

 • Activiteiten Aurich

  De Duitse stad Aurich en de Nederlandse stad Appingedam hebben een gemeenschappelijk verleden als buurschappen binnen de Friese Landen. Aurich heeft vele bezienswaardigheden en er worden verschillende activiteiten georganiseerd.

 • Markten in Appingedam

  De gemeente Appingedam heeft de organisatie van de week- en jaarmarkten geprivatiseerd en overgedragen aan VVV Top van Groningen.

 • Parkeren tijdens evenementen

  In Appingedam is parkeren overal gratis. In het centrumgebied zijn echter wel 'blauwe zones'; hier heeft u een parkeerschijf nodig en mag uw auto maximaal 1 of 2 uur blijven staan. Tijdens evenementen en markten zijn deze parkeerplaatsen soms niet beschikbaar, maar er zijn ook diverse parkeerlocaties op loopafstand van het centrum waar u langer mag parkeren.

 • Regio Hoogeland

  De gemeenten de Marne, Winsum, Bedum, Ten Boer, Loppersum, Eemsmond, Appingedam en Delfzijl, boven de stad Groningen, vormen samen de kern van het Hoogeland. Een gebied om te ontdekken, om op avontuur te gaan!

 • SASA

  Stichting Activiteiten Stad Appingedam (SASA) fungeert als 'paraplu'-stichting voor activiteiten die worden georganiseerd in en rondom Appingedam. Voor die activiteiten is de stichting formeel-juridisch eindverantwoordelijk.

 • SPAA

  SPAA is de Stichting Promotie Activiteiten Appingedam; een zelfstandige stichting en citymarketing-organisatie die promotionele activiteiten in Appingedam financieel ondersteunt.

 • Stadskalender

  Alle evenementen in Appingedam vindt u op de site van de VVV. In het stadsnieuws staat ook een klein overzicht van de komende evenementen in de gemeente Appingedam. Het stadsnieuws wordt gegepubliceerd in de Eemslander en op deze site.

Archief