Berichten uit de raad

Met ingang van 2017 worden raadsvergaderingen niet meer als 'Berichten' gepubliceerd. De besluitenlijst van een raadsvergadering wordt toegevoegd aan de agenda van de volgende vergadering.

Raadsvergaderingen zijn live en achteraf te bekijken en te beluisteren via de webcast op onze website. U kunt onder de video op een agendapunt klikken om de behandeling van dat onderwerp af te spelen en u kunt ook zoeken op spreker.

Uitzendingen van raadsvergaderingen

  • Berichten uit de raad van 15 december 2016

    De laatste raadsvergadering van 2016. 's Ochtend was het bericht dat burgemeester Rika Pot stopt als burgemeester van Appingedam, bekend gemaakt. Zij opende de raadsvergadering dan ook met deze mededeling.  Daarbij gaf zij aan met pijn in het hart te stoppen omdat ze met veel liefde 8½ jaar in de stad heeft gewerkt en dat nog steeds doet. Vooruitkijkend naar wat er de komende jaren nog verwacht wordt, heeft de zij besloten ‘het stokje’ over te dragen.

    Een volle agenda deze avond waaronder het voorstel over opheffing van de GR IVAK en het voorstel over de fusie tussen ISD Noordoost en Werkvoorzieningsschap Fivelingo. De publieke tribune was hierdoor tot de laatste stoel gevuld.

    Lees verder
Archief
RSS feed