Bekendmakingen

Gemeenten nemen besluiten die invloed hebben op uw leefomgeving. Van die besluiten moeten zij u op de hoogte brengen. Onderaan deze pagina staan de officiële bekendmakingen van onder andere aangevraagde en verleende vergunningen. Voor het zoeken op bijvoorbeeld straatnaam of postcode kunt u deze zoekfunctie gebruiken.
Al deze bekendmakingen zijn eveneens te vinden in "Berichten over uw buurt" op de centrale website voor overheidsinformatie, waar de locaties in een handige overzichtskaart worden weergegeven.

Besluiten van algemene strekking

Algemeen verbindende voorschriften (verordeningen) en overige lokale wetgeving worden niet meer op de website van de gemeente bekendgemaakt, maar in het Gemeenteblad van de gemeente Appingedam op de landelijke website voor officiële bekendmakingen. Gelijktijdig plaatsen wij de bekendmaking in het huis-aan-huisblad De Eemslander en als nieuwsbericht op deze website. Hiermee voldoen wij aan artikel 139 van de Gemeentewet.

Verkeersbesluiten en bestemmingsplannen

Verkeersbesluiten en bestemmingsplannen worden bekendgemaakt in het huis-aan-huisblad De Eemslander en als nieuwsbericht op deze website. De volledige teksten zijn in te zien via de landelijke website voor officiële bekendmakingen.

Op de hoogte blijven?

In 5 simpele stappen kunt u zich abonneren op de e-mailservice. Welke informatie u in uw mailbox wilt ontvangen stelt u tijdens het aanmelden zelf in. Ook kunt u de gratis 'Over uw buurt'-app downloaden op uw smartphone of tablet. Met de app ziet u snel en overzichtelijk welke besluiten betrekking hebben op uw buurt.

Archief
RSS feed