Producten gemeente

logo
Zoeken

Producten gemeente

U kunt als ondernemer bij uw gemeente terecht voor een scala aan producten en diensten. Hieronder vindt u per gemeente in de regio Eemsdelta een overzicht.

Heeft u vragen of hulp nodig bij een van deze producten of diensten, neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Gemeente Delfzijl: Bedrijvenloket gemeente Delfzijl

Gemeente Appingedam: Bedrijvenloket gemeente Appingedam

Gemeente Loppersum: Producten en diensten van de gemeente Loppersum (zoeken)

Ondernemersplein: De website 'Ondernemersplein.nl' (Dienstenloket) maakt overheidsinformatie (van gemeenten, provincies, waterschappen en het rijk) toegankelijk. U krijgt via deze website inzicht in alle regels, vergunningen, vereisten en subsidies waarmee u als ondernemer te maken heeft of kunt krijgen.

Berichtenbox: Dienstverlenende ondernemers kunnen via het Ondernemersplein een aantal zaken met de overheid online regelen. Ondernemers kunnen hiervoor gebruik maken van de zogeheten berichtenbox voor bedrijven. De berichtenbox is een beveiligd e-mailsysteem waarmee de Nederlandse overheid u de mogelijkheid biedt berichten uit te wisselen met overheidsinstanties. De berichtenbox is bedoeld voor ondernemers die gevestigd zijn in de Europese Unie (dus ook Nederland) en hun diensten in Nederland willen aanbieden. Via de berichtenbox kunt u met de Nederlandse overheid de procedures, die onder de dienstenwet vallen, zoals het aanvragen van een vergunning, afhandelen die u nodig hebt om in Nederland uw diensten te mogen verlenen.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring