Afronding opdracht Gerlof Hotsma - Bureau Eemsdelta\EZ (01-07-2019)

logo
Zoeken

Afronding opdracht Gerlof Hotsma - Bureau Eemsdelta\EZ (01-07-2019)

Gerlof Hotsma heeft zijn opdrachten voor bureau Eemsdelta\EZ per 1 juli afgerond. 

In 2019 is Bureau Eemsdelta\EZ in nieuw vaarwater gekomen. Per 1 januari is de gemeente Eemsmond opgegaan in de nieuwe gemeente Het Hogeland. Bureau Eemsdelta\EZ werd daarmee het economisch bureau van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Een aantal van de medewerkers is meeverhuisd naar Het Hogeland, waaronder ook hoofd Eemsdelta\EZ, Harrie Hoek.

Om de continuïteit te waarborgen, is Gerlof Hotsma ingehuurd als tijdelijk hoofd. Ook is Gerlof gevraagd om een blauwdruk te maken van de benodigde inzet op het vlak van economie en arbeidsmarkt in het kader van de herindeling van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Beide opdrachten zijn door Gerlof per 1 juli afgerond.

De werkzaamheden ter stimulering van de economie en arbeidsmarkt in de Eemsdelta worden tot aan de herindeling onverminderd voortgezet door de medewerkers van Bureau Eemsdelta\EZ. Gerlof zal zijn andere werkzaamheden voor de Gemeente Delfzijl, zoals het ontwikkelen van een warmtenet en het aardgasvrij maken van woonwijken, verder doorzetten.

Voor vragen kunt u terecht bij Bureau Eemsdelta\EZ. Wij zijn u graag van dienst.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring