Nieuws

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Nieuws

Nieuws

Regionaal economisch nieuws

 • Impulsloket van NPG voor kleine ondernemers

  (02-10-2020)

  Nationaal Programma Groningen biedt een subsidie voor inwonersgroepen en kleine ondernemers met een goed idee waarvoor net even een wat grotere investering nodig is.

 • Provincie helpt ondernemers met coronamaatregelen

  (02-10-2020)

  Bent u ondernemer of heeft u een bedrijf in Groningen met minder dan vijftig werknemers? Dan kunt u met behulp van de anderhalvemeterregeling van de provincie Groningen de helft van de kosten vergoed krijgen om bijvoorbeeld uw winkel, restaurant,of sportschool aan te passen aan de coronamaatregelen. Dit geldt voor kleine ondernemers en maatschappelijke organisaties in de zwaarst getroffen sectoren, zoals de detailhandel, de vrijetijdssector en culturele instellingen.

 • Groningen Seaports investeert fors in bedrijventerrein Heveskes

  (10-07-2020)

  Groningen Seaports gaat ruim €25 miljoen investeren om het bedrijventerrein Heveskes, gelegen tussen Chemie Park Delfzijl en aluminiumfabriek Aldel, geschikt te maken voor uitgifte en in te richten en aan te sluiten op de bestaande wegen, kabels en leidingen. Door het inrichten van het terrein Heveskes geeft Groningen Seaports invulling aan haar brede missie om op duurzame wijze industrieterreinen te ontwikkelen, te exploiteren en bij te dragen aan de werkgelegenheid en duurzame economische groene groei in de regio. Dit deel van het industriegebied zal naar verwachting werk gaan bieden aan 200 tot 250 mensen.

Archief

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring