Bedrijfsadviesregelingen

logo
Zoeken

Bedrijfsadviesregelingen

Bent u als ondernemer op zoek naar een nieuwe koers? Zit u te denken aan een nieuw verdienmodel? Of staat u voor andere belangrijke beslissingen over uw bedrijfsmodel? Als ondernemer in de Eemsdelta krijgt u gratis hulp en advies bij het Groninger Ondernemershuis. Zij helpen u bij het maken van keuzes en een plan van aanpak.  

Eerste acht uur advies gratis

De gemeente zorgt ervoor dat de eerste acht uren advies bij Het Groninger Ondernemershuis voor u gratis zijn. Aanvullend kunt u ook gebruik maken van de EBG AdviesregelinG of de regeling Jouw Zaak, Jouw Toekomst van MKB Noord en de provincie. Het Groninger Ondernemershuis helpt u bij het aanvragen van deze regelingen.

EBG AdviesregelinG

De EBG AdviesregelinG vergoedt 50% van de kosten van bedrijfsadvies, tot maximaal € 2.500 op de maximale totale kosten van € 5.000. Het gaat dan bijvoorbeeld om het schrijven van een business of marketingplan, een haalbaarheidsonderzoek voor een investeringsplan of hulp bij bedrijfsoverdracht. Omdat veel ondernemers door corona in zwaar weer zijn beland, heeft EBG de regeling tijdelijk uitgebreid met financieel advies.

Jouw Zaak, Jouw Toekomst

MKB Noord heeft onder de noemer Jouw Zaak, Jouw Toekomst een regeling opgesteld om ondernemers in zwaar weer of bij bedrijfsverkoop of -opvolging te helpen. Deze regeling is mogelijk dankzij de Groninger Ondernemersregeling van de provincie. U krijgt ook hier 50% van de kosten vergoed, tot een bedrag van maximaal € 800,-.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring