Arbeidsmarkt

logo
Zoeken
U bent hier: Home / Projecten / Arbeidsmarkt

Arbeidsmarkt

Hieronder vindt u een of meerdere van onze projecten gericht op de arbeidsmarkt:

 

  • Uitvoeringsagenda Economie & Arbeidsmarkt

    Werkzoekenden en de werkgevers in de aardbevingsregio moeten kansen krijgen in het werk dat de komende jaren in de regio wordt aanbesteed. Dat hebben lokale overheden in de aardbevingsregio en verschillende (maatschappelijke) organisaties in een convenant met elkaar afgesproken. Het resultaat: minimaal 1.000 banen voor werkzoekenden.

  • Arbeidsmarktonderzoek Skills Audit

    Samen met de Regio Groningen-Assen en de gemeente Groningen heeft onderzoeksbureau Ecorys onderzoek gedaan naar de aanwezige competenties en vaardigheden van vakkrachten in de regio Groningen-Assen en de regio Eemsdelta. Uit het onderzoek blijkt dat onze regio een hoog potentieel aan goed opgeleide technische vakkrachten herbergt in vergelijking met andere regio’s in binnen- en buitenland. In 2017 verschijnt een nieuwe update van het onderzoek.

  • Koepelproject Arbeidsmarkt Noord

    Binnen het koepelproject slaan diverse partners in het Noorden de handen ineen, om één gezamenlijke grensoverschrijdende onderwijs- en arbeidsmarkt te creëren. Het Koepelproject Arbeidsmarkt Noord valt weliswaar niet onder Eemsdelta\EZ, maar gezien de raakvlakken en het belang van het project, willen we u hierover wel op deze plek informeren.

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring