Eemsdelta

logo
Zoeken

Eemsdelta\EZ: uw Ondernemersloket

U heeft het wellicht al gezien, onze site is verplaatst. Eemsdelta.nl is nu de site voor de verkiezingen voor de nieuwe gemeente Eemsdelta. Onze nieuwe site kunt u vinden op ez.eemsdelta.nl. Op deze subsite vindt u nog steeds de oude vertrouwde website van Eemsdelta\EZ. Wij staan nog steeds zoals u gewend bent voor u klaar.

Bekijk de informatie over het coronavirus voor ondernemers

Als ondernemer wilt u vooruit. U bent ambitieus en zit vol ideeën over ondernemen in de Eemsdelta. Daarom wilt u snelle en duidelijke antwoorden op al uw vragen aan de overheid. U wilt gas geven, zonder omslachtige procedures. En dat is precies wat u van Eemsdelta\EZ mag verwachten. Wij zijn uw ondernemersloket, waar u altijd terecht kunt. Of u nu een vraag heeft over een vergunning, op zoek bent naar financiering of naar een nieuwe vestigingslocatie, begeleiding wilt als starter of gewoon even wilt sparren: wij zijn er voor u. Met informatie, advies en ondersteuning.

Eemsdelta\EZ is het economisch samenwerkingsverband van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum. Wij zijn er om ondernemerschap te stimuleren. Om de bedrijvigheid in de regio te verbeteren. Maar wij zijn er vooral om te helpen bij het oplossen van uw ondernemersvraagstukken.

Neem dus snel contact met ons op. Bel ons op 0596 - 63 91 18 of vul het contactformulier in.

Eemsdelta\EZ werkt voor en met de ondernemers in de regio Eemsdelta

Bel voor een afspraak met Eemsdelta\EZ:

0596 - 63 91 18

Snel naar

Delfzijl
Appingedam
Loppersum

Privacyverklaring