Nieuwsberichten

 • Kapwerkzaamheden

  Op diverse locaties in Appingedam staan bomen die in verband met ziekte, stormschade of i.v.m. creëren van groeiruimte voor andere bomen gekapt moeten worden. De werkzaamheden zullen medio februari plaatsvinden.

  Lees verder
 • De zorg verandert

  Deze week krijgen alle huishouden van Delfzijl, Appingedam en Loppersum een speciale krant in de brievenbus over de veranderingen in de zorg.

  Lees verder
 • Gemeentegids 2015-2016

  Omstreeks juni 2015 verschijnt er weer een nieuwe uitgave van de gemeentegids van Appingedam. Deze gids bevat een overzicht van alle instellingen, verenigingen en organisaties die in Appingedam en omgeving werkzaam zijn en is daardoor een onmisbare bron van informatie. De gemeentegids wordt elk jaar huis-aan-huis verspreid. Daarnaast krijgen nieuwe inwoners een exemplaar.

  Lees verder
 • Gemeentelijke publicatie 26-02-2014

  Vanaf 1 maart 2014 wordt de gemeentelijke advertentie niet meer onder deze rubriek gepubliceerd. Voortaan vindt u het Stadsnieuws bij de Publicaties in het hoofdmenu onder Nieuws.

  Lees verder
 • Tijdelijke opslag van vaste mest op landbouwgrond

  Veel landbouwers storten van tijd tot tijd een hoeveelheid vaste mest op hun land, met de bedoeling om deze mest over het land te verspreiden.

  Lees verder
 • E-mailservice bekendmakingen

  Lees verder
Archief
RSS feed

           Website Company Webcast 

           Informatie over aardbevingen als gevolg van gaswinning

  

Website Winkelstad Appingedam
Website Top van Groningen (VVV) Website Centrum voor Jeugd en Gezin (DAL)
Website Werkplein Eemsdelta Belastingenloket
Website Politiepost Appingedam Website Eemsdelta\EZ voor ondernemers