Nieuwsberichten

 • Website CJG-DAL goed bezocht

  Uit onderzoek is gebleken dat inwoners van de gemeenten Delfzijl, Appingedam en Loppersum (DAL-gemeenten) het antwoord op hun vragen over jeugdzorg, opvoeden en opgroeien goed weten te vinden via de website van CJG-DAL. In het eerste kwartaal van dit jaar is het aantal bezoekers met 11% gestegen ten opzichte van 2014.

  Lees verder
 • Gewijzigde openingstijden zomerperiode

  Op de volgende woensdagen sluit het Stadskantoor om 16.30 uur: 22 en 29 juli en 5 en 12 augustus. Vanaf woensdag 19 augustus is het Stadskantoor weer elke woensdag geopend tot 18.00 uur.

  Lees verder
 • Lintjesregen 2016

  De lintjesregen van 2015 ligt achter ons. We gaan nu al weer aan de slag voor volgend jaar. En daar hebben wij u bij nodig.
  Kent u iemand die volgens u een lintje verdient, dan moet u nu al in actie komen. De compleet ingevulde aanvraag moet namelijk uiterlijk 1 augustus 2015 bij de gemeente worden ingeleverd. Het vergaren van de benodigde informatie kan veel tijd in beslag nemen, dus is het zaak om op tijd te beginnen.

  Lees verder
 • Licht uw vertrouwde buren in dat u op vakantie gaat

  De vakantieperiode staat voor de deur. Een tijd van heerlijk luieren aan het strand, lekker eten en drinken en mooie steden bekijken. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan. Uw buren kunnen u helpen om een oogje in het zeil te houden en er voor zorgen dat uw woning een bewoonde indruk heeft. Inbrekers gaan namelijk niet op vakantie.

  Lees verder
 • De zorg verandert: een steuntje in de rug voor mantelzorgers

  Mantelzorgers spelen een belangrijke rol bij de zorg en ondersteuning van onze. Dat waarderen en ondersteunen we.

  Lees verder
 • Tijdelijke opslag van vaste mest op landbouwgrond

  Veel landbouwers storten van tijd tot tijd een hoeveelheid vaste mest op hun land, met de bedoeling om deze mest over het land te verspreiden.

  Lees verder
 • E-mailservice bekendmakingen

  Lees verder
Archief
RSS feed