Nieuwsberichten

 • Verplaatsing zaterdagmarkt 27 augustus

  In verband met het Shantyfestival Bie Daip wordt op zaterdag 27 augustus de weekmarkt eenmalig verplaatst van het kerkplein naar het Schippersplein (winkelcentrum Overdiep).

  Lees verder
 • Doe mee aan de Vergroot de Hoop-actie: breng uw taxussnoeisel naar Afvaloverslagstation Kloosterlaan

  De gemeente Appingedam is één van de vele gemeenten die meedoen aan de Vergroot de Hoop-actie, een initiatief in de strijd tegen kanker van de Stichting Vergroot de Hoop.

  Lees verder
 • Gewijzigde openingstijden in augustus

  Het Stadskantoor is op woensdag 31 augustus 2016 om 16.00 uur gesloten. Op deze dag is er dus geen verlengde openstelling tot 18.00 uur.

  Lees verder
 • Code 95 voor C-categorieën

  Bent u beroepschauffeur en wilt u dit ook blijven? Dan moet u uiterlijk 10 september 2016 een geldige code 95 op het rijbewijs hebben staan voor de C-categorieën. Dit geldt voor alle vrachtautochauffeurs uit Europa en vrachtautochauffeurs die in Europa werken. Code 95 voor de categorie D is al verplicht.

  Lees verder
 • Maak het inbrekers niet te makkelijk

  De zomerperiode is een fijne tijd waarin veel mensen op vakantie zijn of een dagje uit. Maar ook de tijd waarin veel inbrekers toeslaan, omdat ze weten dat bewoners van huis zijn of omdat ze een raam open zien staan.

  Lees verder
 • Activiteitenkalender Jimmy's DAL zomer 2016

  Alle jongeren tussen 12 en 25 jaar kunnen bij Jimmy’s aan de Dijkstraat 79 in Appingedam binnenlopen met hun ideeën, vragen en initiatieven. Zij proberen je zo goed mogelijk te helpen met alles waar jij een vraag over hebt. Wil je iets organiseren? Muziek maken? Samen sporten of hulp bieden aan anderen? Samen maken we er wat van!

  Lees verder
 • Identiteitsbewijs verloren of gestolen? Melden bij de gemeente!

  Als uw Nederlandse rijbewijs, paspoort of identiteitskaart verloren of gestolen is, kunt u dit melden bij uw eigen gemeente. U hoeft vanaf 15 juni 2016 niet meer eerst naar de politie om aangifte te doen. In plaats daarvan vult u bij de gemeente een formulier in, waarin u uitlegt op welke wijze u het oude document bent kwijtgeraakt.

  Lees verder
Archief
RSS feed