Nieuwsberichten

 • Vergadering Adviesraad Gehandicapten Appingedam (AGA)

  De AGA nodigt u uit voor het bijwonen van haar vergadering op woensdag 25 november van 19.30 tot 21.00 uur bij de ASWA aan de Klauckelaan 16, zaal 7.

  Lees verder
 • Bomen kappen

  Op diverse locaties in Appingedam staan bomen die in verband met ziekte, stormschade, einde levensduur, of voor het  creëren van groeiruimte voor andere bomen, gekapt moeten worden.

  Lees verder
 • Valt u al op? Fiets verlicht!

  Het is herfst en de dagen worden steeds donkerder. Het is dan extra belangrijk dat u goed te zien bent in het verkeer. Wanneer u in het donker, bij schemer of tijdens slecht weer op de fiets de weg opgaat, bent u verplicht om verlichting te voeren. U bent daardoor beter zichtbaar en u ziet zelf ook meer. Dat levert voor u en andere verkeersdeelnemers een veiligere situatie op.

  Lees verder
 • Bijscholings- en informatieavond Veilig Verkeer

  VVN afdeling Appingedam-Delfzijl organiseert bijscholings- en informatieavonden.

  Lees verder
 • Politie attendeert mensen op inbraakgevaar

  De politie organiseert samen met de gemeente Appingedam en Delfzijl op dinsdag 17 november weer de ‘witte voetjesactie’. Doelstelling van de actie is om mensen bewust te maken dat het afsluiten van de woning en bergruimte van belang is, om het risico op inbraak of diefstal te beperken.

  Lees verder
 • Hoe maak ik een veilige kopie van mijn identiteitsbewijs?

  Met de KopieID app maakt u met uw smartphone een veilige kopie van uw identiteitsbewijs (ID-bewijs). Stuur nooit een kopie van uw ID-bewijs aan particulieren. Bijvoorbeeld via online marktplaatsen. Ook de meeste bedrijven mogen geen kopie maken. Vraagt een bedrijf toch om een kopie, gebruik dan de KopieID app.

  Lees verder
 • In het verkeer doe je ‘1dingtegelijk’

  Even een appje lezen, je Facebook checken of de dop van een flesje openmaken. Een knuffel van je kind oppakken of gauw een broodje eten. Veel automobilisten doen het. Maar wist je dat dit heel erg gevaarlijk is? Er gebeuren steeds vaker verkeersongevallen doordat iemand even is afgeleid. En dat ene moment kan het leven van diegene en dat van anderen voorgoed veranderen.

  Lees verder
 • Herindicaties Sociaal domein

  Sinds 1 januari 2015 is de gemeente verantwoordelijk voor alle jeugdhulp op grond van de Jeugdwet en alle indicaties voor individuele begeleiding, dagbesteding en kortdurende opvang op grond van de Wmo (voormalig AWBZ).

  Lees verder
 • Winterstalling haven Appingedam

  Het winterseizoen is weer in zicht. Dat betekent dat de boot binnenkort weer in de winterstalling gaat. Wist u dat u bij ons in de haven ook een winterplaats kunt reserveren?

  Lees verder
 • De zorg verandert: een steuntje in de rug voor mantelzorgers

  Mantelzorgers spelen een belangrijke rol bij de zorg en ondersteuning van onze. Dat waarderen en ondersteunen we.

  Lees verder
 • Tijdelijke opslag van vaste mest op landbouwgrond

  Veel landbouwers storten van tijd tot tijd een hoeveelheid vaste mest op hun land, met de bedoeling om deze mest over het land te verspreiden.

  Lees verder
 • E-mailservice bekendmakingen

  Lees verder
Archief
RSS feed