Nieuwsberichten

 • Gemeentegids 2016-2017

  Omstreeks september 2016 verschijnt er weer een nieuwe uitgave van de gemeentegids van Appingedam. Deze gids bevat een overzicht van alle instellingen, verenigingen en organisaties die in Appingedam en omgeving werkzaam zijn en is daardoor een onmisbare bron van informatie. De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid. Daarnaast krijgen nieuwe inwoners een exemplaar.

  Lees verder
 • De Damster Zorgbalie

  De Damster Zorgbalie in gezondheidscentrum Overdiep gaat in het voorjaar van 2016 van start. De balie is een samenwerking van de gemeente Appingedam, welzijnsorganisatie ASWA en Gezondheidscentrum Overdiep. Ook het Centrum voor Jeugd en Gezin maakt onderdeel uit van de Damster zorgbalie.

  Lees verder
 • Genomineerden Noord-Groninger Sportgala bekend

  Op 13 februari aanstaande organiseert de Stichting EemsmondSport Delfzijl het Noord-Groninger Sportgala in de Nicolaikerk in Appingedam. De genomineerden zijn inmiddels bekend. Op de site van eemsmondsport kan tot 12 februari 20.00 gestemd worden op de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van 2015.

  Lees verder
 • ‘Ben je Bob, zeg het hardop!’

  Alcohol en verkeer gaan niet samen. Bij 20 procent van de dodelijke verkeersongevallen speelt alcohol een rol. Vooral (oudere) mannen en jongeren tussen 18 en 24 jaar zijn hierbij betrokken. U kunt zelf bijdragen aan minder verkeersslachtoffers door van tevoren een Bob-afspraak te maken.

  Lees verder
 • De zorg verandert: een steuntje in de rug voor mantelzorgers

  Mantelzorgers spelen een belangrijke rol bij de zorg en ondersteuning van onze. Dat waarderen en ondersteunen we.

  Lees verder
Archief
RSS feed