Nieuwsberichten

 • Appingedam mkb-vriendelijkste gemeente van Groningen

  Vanochtend is door Marja Doedens, voorzitter van MKB Groningen, een oorkonde als prijs voor de MKB-vriendelijkste gemeente van Groningen overhandigd aan burgemeester Rika Pot.

  Lees verder
 • Informatiebijeenkomst Groningse Warmtetour

  Op donderdag 3 november organiseert het Energieloket Groningen, in samenwerking met de gemeente Appingedam en met medewerking van de Damster Stadscoöperatie een informatiebijeenkomst van de Groningse Warmtetour.

  Lees verder
 • Reisdocumenten verlengen in november en december

  Veel ouders hebben voor 1 januari 2012 een paspoort of identiteitskaart aangevraagd voor hun kind(eren). Binnenkort verlopen deze destijds aangevraagde documenten. Hierdoor verwacht de gemeente Appingedam extra veel aanvragen in de maanden november en december. Vanwege de verwachte drukte, zal de gemeente in deze maanden extra medewerkers inzetten.

  Lees verder
 • Uitnodiging informatiebijeenkomst NCG 5 november 2016

  Op zaterdag 5 november 2016 presenteert Nationaal Coördinator Groningen Hans Alders de geactualiseerde versie van het meerjarenprogramma op vier bijeenkomsten in het aardbevingsgebied.

  Lees verder
 • Herindeling Noord-Groningen - standpunten raad Appingedam

  Op 13 oktober 2016 is tijdens de raadsvergadering gesproken over de herindeling in Noord-Groningen. De gemeenteraad van Appingedam heeft zich deze avond gebogen over de uitspraken van het college van Gedeputeerde Staten. Deze uitspraken zijn gedeeld op 29 september jongstleden tijdens een gesprek met de burgemeesters in het kader van het open overleg.

  Lees verder
 • Start nieuwe inspecties Opwierde Noord

  Ruim 100 bewoners uit Opwierde Noord bezochten zaterdag 15 oktober 2016 de informatiebijeenkomst van de Nationaal Coördinator Groningen. Rika Pot gaf samen met Hans Alders in de Nicolaïkerk toelichting op de aanpak van inspecties en eventuele versterking van woningen in de wijk.

  Lees verder
 • Bevolkingsonderzoek borstkanker in gemeente Appingedam

  Eind november start het bevolkingsonderzoek borstkanker in gemeente Appingedam. De onderzoekswagen wordt geplaatst in Appingedam bij het gemeentehuis aan de Wilhelminaweg. Begin januari 2017 zullen naar verwachting alle cliënten in de gemeente gescreend zijn. De opkomst in gemeente Appingedam is hoog. In de vorige ronde gaf ruim 84% van de uitgenodigde vrouwen gehoor aan de oproep.

  Lees verder
Archief
RSS feed