Nieuwsberichten

 • De gevolgen van de aardgaswinning: informatieavond voor inwoners van Appingedam

  Op woensdag 29 april 2015 organiseert de gemeente Appingedam een informatieavond voor de inwoners over de gevolgen van de gaswinning.

  Lees verder
 • Open dag centrum Kabzeël op 2 mei 2015

  Op zaterdag 2 mei a.s. van 13.00 tot 17.00 uur is de open dag van centrum Kabzeël. U kunt een kijkje nemen in de historische kerk, de voormalige pastorie, de verschillende zalen van het centrum en de voormalige kosterswoning, waar jongerenorganisatie Jimmy´s gehuisvest is.

  Lees verder
 • Vergadering Adviesraad Gehandicapten Appingedam (AGA)

   De Adviesraad Gehandicapten Appingedam (AGA) vergadert op woensdag 29 april. Op de agenda staan de volgende onderwerpen:

  Lees verder
 • Gewijzigde openingstijden

  In verband met Koningsdag en Bevrijdingsdag zijn de openingstijden gewijzigd.

  Lees verder
 • Tijdelijke verkeersmaatregelen op Koningsdag

  Lees verder
 • Vacature ASWA

  Iets kunnen betekenen voor een ander geeft u het gevoel nuttig te zijn in de maatschappij. Om die reden doen veel mensen vrijwilligerswerk. Met vrijwilligerswerk doet u leuke (werk)ervaring op en ontwikkelt u bepaalde kwaliteiten in uzelf. U bouwt contacten op en uw sociale netwerk wordt groter.

  Lees verder
 • Voorlichting over tekenbeten tijdens Week van de Teek

  Van maandag 13 tot en met zondag 19 april vindt de landelijke Week van de Teek plaats. Dan start opnieuw een voorlichtingscampagne om het risico en de behandeling van tekenbeten onder de aandacht te brengen. Een tekenbeet is meestal onschuldig, maar kán mensen ziek maken als de teek lang vastgebeten in de huid zit. Er zijn eenvoudige maatregelen om dat te voorkomen.

  Lees verder
 • Informatiebijeenkomst start contractering begeleiding en dagbesteding Wmo

  Donderdag 26 maart 2015 organiseerden de gemeenten Delfzijl, Appingedam, Loppersum, Bedum, Winsum, De Marne, Eemsmond, Vlagtwedde, Oldambt, Stadskanaal, Veendam en Pekela een bijeenkomst voor zorgaanbieders over het contracteringsproces 2016 en verder. 

  Lees verder
 • Kijkdag gevonden fietsen 25 en 26 maart

  Sinds een aantal jaren is de gemeente verantwoordelijk voor gevonden voorwerpen. Zo ook voor de gevonden fietsen. Deze fietsen worden geregistreerd en bewaard. Na verloop van tijd organiseert de gemeente een kijkdag.

  Lees verder
 • De zorg verandert: een steuntje in de rug voor mantelzorgers

  Mantelzorgers spelen een belangrijke rol bij de zorg en ondersteuning van onze. Dat waarderen en ondersteunen we.

  Lees verder
 • Nieuw rijbewijs voor beroepschauffeurs per 1 juni 2015

  In Europa moeten beroepschauffeurs elke vijf jaar 35 uur nascholing volgen om het C- en/of D-rijbewijs beroepsmatig te mogen gebruiken. Chauffeurs met een C- en/of D-rijbewijs geboren vóór 1 juli 1955, zijn tot op heden in Nederland vrijgesteld van deze nascholingsplicht. Het bewijs van vakbekwaamheid (de zogeheten code 95) wordt bij deze groep chauffeurs automatisch op het rijbewijs aangebracht sinds 10 september 2008 (D-rijbewijs) en 10 september 2009 (C-rijbewijs).

  Lees verder
 • Tijdelijke opslag van vaste mest op landbouwgrond

  Veel landbouwers storten van tijd tot tijd een hoeveelheid vaste mest op hun land, met de bedoeling om deze mest over het land te verspreiden.

  Lees verder
 • E-mailservice bekendmakingen

  Lees verder
Archief
RSS feed

           Website Company Webcast 

           Informatie over aardbevingen als gevolg van gaswinning

 

Website Winkelstad Appingedam
Website Top van Groningen (VVV) Website Centrum voor Jeugd en Gezin (DAL)
Website Werkplein Eemsdelta Belastingenloket
Website van de politiepost in Appingedam Website Eemsdelta\EZ voor ondernemers