Nieuwsberichten

 • Oproep melding beheerders Whatsapp-groepen buurtpreventie

  In onze gemeente zijn veel buurtbewoners actief in een WhatsApp-groep buurtpreventie. Zo kunnen ze samen een oogje in het zeil houden en sneller verdachte situaties melden bij de politie. De gemeente en de politie juichen het initiatief voor een WhatsApp-groep van harte toe en willen graag in contact komen met de beheerders van deze WhatsApp-groepen. U kunt zich bij de gemeente melden door een e-mail te sturen naar w.havinga@appingedam.nl.

  Lees verder
 • Commissievergadering 6 december vervalt

  De op 6 december 2016 geplande commissievergadering komt te vervallen.

  Lees verder
 • Damster Zorgavond in Aswa

  Op donderdag 8 december organiseren de ASWA, de gemeente Appingedam en het Gezondheidscentrum Overdiep de Damster Zorgavond. Dit is een informatieavond voor inwoners van de gemeente Appingedam. Thema's van die avond zijn de Damster Zorgbalie en de Damsters Veur Mekander 65+ vragenlijst.

  Lees verder
 • Stem op een Damster goed doel

  Enkele Damster doelen zijn genomineerd als spaardoel van Stichting Specsavers Steunt. Uw stem bepaalt het goede doel waar vestiging Paddepoel in Groningen een jaar lang voor gaat sparen!

  Lees verder
 • Bekendmaking beleidsregels Damocles

  De burgemeester maakt bekend dat zij de Nota Hard- en Softdrugsbeleid heeft vastgesteld. Deze beleidsregel treedt in werking met ingang van de eerste dag na die van bekendmaking.
  De burgemeester heeft op grond van artikel 13b Opiumwet, ook wel de Wet Damocles genoemd, een juridisch instrument om op te treden tegen handel in drugs vanuit woningen en bedrijven.

  Lees verder
 • Reisdocumenten verlengen in november en december

  Veel ouders hebben voor 1 januari 2012 een paspoort of identiteitskaart aangevraagd voor hun kind(eren). Binnenkort verlopen deze destijds aangevraagde documenten. Hierdoor verwacht de gemeente Appingedam extra veel aanvragen in de maanden november en december. Vanwege de verwachte drukte, zal de gemeente in deze maanden extra medewerkers inzetten.

  Lees verder
 • Gehandicaptenparkeerplaats

  Het college van B&W heeft besloten tot het instellen van een speciale gehandicaptenparkeerplaats voor het Woonzorgcentrum Opwierde voor Burgemeester Klauckelaan 18b-2, 9902 KZ te Appingedam.

  Lees verder
Archief
RSS feed